Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

調查中心使用最新的電腦科技來收集及分析數據。由於是用最先進的電腦輔助電話訪問 (CATI) 系統,所以數據的收集及輸入全都是電腦化的。

  

所有訪問員都會在監督下接受使用CATI系統的訓練及練習。負責管理調查中心的全都是極富經驗的研究人員,有超過15年的民意調查經驗。這些研究的範疇甚廣,由意見調查、讀者人數、收視指數、互聯網應用,以至公共健康的調查。

About us
Members
Service
Research
Clients
Contact us
Copyright © 2017. School of Journalism and Communication. The Chinese University of Hong Kong


Center for Communication Research The Chinese University of Hong Kong